kooklessen

Italiaanse kooklessen bij je thuis of op locatie - achtergronden

 

Veel klanten zijn naar aanleiding van hun ervaringen met mijn Italiaanse Keuken enthousiast geworden over het Italiaans koken. Zij vroegen mij of ik ook Italiaanse kooklessen kan geven.
De kooklessen Italiaans zijn geheel volgens het concept van Rent The Cook “Cooking lessons @ home”.  Ik kom bij je thuis of op locatie en je heb alle tijd om de basiskneepjes uit de Italiaanse Keuken te leren.
Kijk voor meer informatie op de website www.kookles.info.

Italiaanse kooklessen - de mogelijkheden

RTC panorama kooklessen1

Afhankelijk van je kookervaring en wensen zal een menu worden voorgesteld. Dit varieert van een eenvoudig menu tot een compleet huwelijksbanket. Een eenvoudig menu of recept is tijdens één Italaanse kookles mogelijk. Een compleet huwelijksbanket vergt echter enkele lessen. Ook  kan je kiezen voor regionale menu’s en recepten. Hier kan je bijvoorbeeld een themaworkshop van maken. Italiaans koken is ontspannend en je krijgt veel waardering van jouw gasten.

Italiaanse kooklessen bij je thuis of op locatie als Kadotip!

Italiaanse kooklessen vormen een bijzonder kado voor een bijzondere gelegenheid: een bruiloft, jubileum, vrijgezellenfeestje of gewoon een  gezellig uitje bij één van je vrienden of vriendinnen thuis.
Het etentje wordt gecombineerd met een Italiaanse kookles of workshop. Deze kookles onthul je u een aantal geheimen uit de Italiaanse Keuken.
In de toekomst zullen jouw vrienden en kennisen versteld doen staan van de eenvoud en smaakexplosies. Kortom gezelling samen een menu bereiden en vervolgens smullen.
Je kan een Italiaans diner of Italiaanse kookles kado geven aan een collega, vriend of kennis. Vooraf bepalen we het menu. Je ontvangt een kadobon die ses manden geldig is.
Het is ook een origineel idee voor een feestje of cadeau: “Het kookfeest”: koken, eten, drinken en genieten!  Je kan een aantal van je vrienden uitnodigen die ook van koken houden.

Benader mij voor een nadere kennismaking.